Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Grad Šibenik ostvario sredstva za natkrivanje teniskih terena na Šubićevcu

 Grad Šibenik ostvario sredstva za natkrivanje teniskih terena na Šubićevcu

 

 

Temeljem Javnog poziva za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja športskih građevina u 2019. godini  Središnjeg državnog ureda za šport,  Grad Šibenik je ostvario sredstva u  iznosu od 559.998,24 kuna,  namijenjenih natkrivanju teniskih terena na Šubićevcu.

Projekt je prijavljen u suradnji s Teniskim klubom Šubićevac, uz potporu Hrvatskog teniskog saveza.

 

Grad Šibenik je u posljednjih pet godina u sportske objekte uložio nešto manje od 20.000.000,00 kuna. Danas većina  gradskih klubova   ima izvrsne uvjete za rad, a to se posebno odnosi na udruge koje djeluju u Sportskoj dvorani Baldekin, Sportskoj dvorani Miminac, Sportskoj dvorani Ljubica, Stadionu Šubićevac te  Sportskom centru Ražine Donje.  Natkrivanjem teniskih terena dodatno ćemo podići kvalitetu treniranja ovog sporta koji je, podsjetimo, iznjedrio i člana Hrvatske Davis Cup reprezentacije, našeg Franka Škugora.“, rekao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.“


Na Javni poziv Središnjeg državnog ureda za šport  prijavljeno je 239 projekta, a sredstva u visini od 8.749.632,70 kuna  će biti  raspoređena na  22 najbolje ocijenjena projekta.

  Objavljeno: 19.04.2019, 12:19h