Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Grad Šibenik provodi anketu o klimatskim promjenama

Grad Šibenik provodi anketu o klimatskim promjenama

 

 

Implementacija projekta C – Change; Arts and Culture Leading Climate action in Cities približava se završetku. Tijekom ovog projekta Grad Šibenik uključio se u borbu s klimatskim promjenama putem različitih događanja s ciljem informiranja i podizanja svijesti  građana o onečišćenju i klimatskim promjenama uz angažman i podršku snažnog kulturnog i umjetničkog sektora.

Najznačajnija aktivnost svakako je bio C-Change festival u listopadu prošle godine. Organizirano je niz kulturnih događanja kako bi se građanima ukazalo na izazove suvremenog načina života te ulogu pojedinca i zajednice u borbi protiv klimatskih promjena.

Početkom travnja 2019. godine provedena je Anketa o važnosti i percepciji građana o klimatskim promjenama, a s ciljem usporedbe rezultata  dviju anketa istraživanje se ponavlja te traje do 27. travnja 2021. godine.

Anketa je dostupna na linku Anketa o važnosti i percepciji građana o klimatskim promjenama  te je u potpunosti anonimna, a ovom prilikom pozivaju se sugrađani da ispunjavanjem ankete daju svoj doprinos u realizaciji ciljeva projekta.

  Objavljeno: 13.04.2021, 13:39h