Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Grad Šibenik raspisao poziv za dostavu ponuda za izgradnju šetnice na otoku Kapriju

Grad Šibenik raspisao poziv za dostavu ponuda za izgradnju šetnice na otoku Kapriju

 

 

Grad Šibenik objavio je 1. rujna 2023. godine Poziv na dostavu ponuda za izgradnju šetnice na otoku Kapriju – faza I. Buduća šetnica bit će duga 260 metara, a procijenjena vrijednost radova, koji uključuju pripremne i zemljane radove te konstrukciju šetnice, iznosi 64.911,20 eura bez PDV-a.

U sklopu projekta bit će uređena postojeća te izgrađen dio nove trase šetnice, zajedno s vidikovcem. Prvi dio postojeće trase postojeća je staza s obostrano izvedenim suhozidima. Na ovom dijelu predviđa se izvedba armirano-betonske podloge, a trasa se prilagođava postojećem terenu uz maksimalno poštivanje očuvanja postojećeg stanja.

Radovi sanacije pomorskog dobra provode se u sklopu projekta „Izgradnja šetnice na otoku Kapriju - faza I”, koji su financirani sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske, odnosno Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u sklopu programa „Održivi razvoj jadranskih otoka“.

Kriterij za odabir ponude bit će najniža cijena, a rok za dostavu ponude je 8. rujna do 12 sati. Početak izvođenja radova je najkasnije 10 dana od potpisa ugovora, a rok za izvođenje je 45 dana.

Dodatne informacije i objašnjenja mogu se zatražiti putem e-maila: miroslav.petrovic@sibenik.hr najkasnije do 6. rujna do 12 sati.

 

  Objavljeno: 04.09.2023, 10:33h