Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Grad Šibenik uređuje pola kilometra Vrpoljačke ceste

Grad Šibenik uređuje pola kilometra Vrpoljačke ceste

 

 

 

Na inicijativu mještana i mjesnog odbora Vrpolje, Grad Šibenik je u svoj plan radova na komunalnoj infrastrukturi uvrstio oko pola kilometra Vrpoljačke ceste, paralelne s glavnom prometnicom. Obzirom da se radi o velikom zahvatu, isti je podijeljen u dvije faze. Radove na prvoj fazi, vrijedne oko 450 tisuća kuna obišli su zamjenik šibenskog gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta i pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti Miro Lucić.

'Svaki put prije nego krenemo u izgradnju prometnice ili nogostupa, u dogovoru s gradskim poduzećem Vodovod i odvodnja d.o.o., po potrebi se saniraju ili zamjene postojeće vodovodne instalacije ili, pak, postave nove. S tim smo krenuli i u Vrpolju. Ove godine ćemo u potpunosti urediti prvu polovicu prometnice, a dogodine drugu. Mi svoja obećanja ispunjavamo, i to doslovno iz godine u godinu.', kazao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta.

Osim radova na vodovodnoj mreži, te zemljanih i asfalterskih radova na dosadašnjem 'bijelom putu', bit će postavljena nova prometna signalizacija i pripremljeni betonski temelji za stupove javne rasvjete.

Radovi na površinskom dijelu ceste su ugovoreni s poduzećem Čigra-kop d.o.o. iz Šibenika, a na vodovodnim instalacijama s Dva Marka d.o.o. iz Šibenika.

 

'Postoji inicijativa mještana da ova ulica, kad je uredimo, nosi ime Gospe Vrpoljačke.', za kraj otkriva mr.sc. Danijel Mileta.

  Objavljeno: 29.07.2015, 08:04h