Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik Burić čestitao Gorani Barišić Bačelić na osvojenom priznanju

Gradonačelnik Burić čestitao Gorani Barišić Bačelić na osvojenom priznanju

 

 

Gradonačelnik Željko Burić sa zamjenikom Danijelom Miletom posjetio je danas prostorije Javne ustanove Tvrđave kulture Šibenik te ravnateljici Gorani Barišić Bačelić čestitao na nedavno osvojenoj tituli Žena godine. Riječ je o izboru koji već 30 godina provodi časopis Zaposlena, a dodjeljuje se uspješnim ženama koje su svojim radom i zalaganjem obilježile godinu, a osim što su izgradile uspješne karijere, doprinijele su boljitku društva u cjelini.

„Od srca čestitam našoj Gorani koja je zaista zaslužila ovu nagradu. Podići jednu ustanovu na noge nije jednostavan posao, a Gorana je Tvrđavu kulture svoj radom i trudom, naravno uz pomoć svojih suradnika, učinila uspješnom i nacionalno prepoznatljivom. Šibenske tvrđave, Kuća umjetnosti Arsen, a od ovog ljeta i Centar koralja na Zlarinu, mjesta su koja pomno osmišljenim sadržajima oduševljavaju posjetitelje, a razvoju grada Šibenika daju vjetar u leđa“, kazao je ovom prilikom gradonačelnik.

Ravnateljica Gorana Barišić Bačelić nije krila svoje iznenađenje nenadanim posjetom te se zahvalila na čestitkama i prigodnim poklonima.

„Hvala vam na lijepim riječima i hvala vam što ste nam podrška od samog početka. Lijepo je raditi i stvarati kada uza sebe imaš tim ljudi koji te iz dana u dan potiče na bolje“, istaknula je.

Gorana Barišić Bačelić na čelu je JU Tvrđave kulture Šibenik od njezina osnivanja, a ustanova je tijekom deset godina rada ostvarila izniman uspjeh i zaslužila brojna priznanja struke.

 

  Objavljeno: 19.07.2023, 13:49h