Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik Burić i zamjenik župana Smolić obišli dežurne službe u Gradu Šibeniku

Gradonačelnik Burić i zamjenik župana Smolić obišli dežurne službe u Gradu Šibeniku

 

 

Gradonačelnik Željko Burić i zamjenik župana Zoran Smolić jutros, na prvi dan Nove godine, obišli su  dežurne službe u Gradu Šibeniku te onima koji su i danas na radnom zadatku uputili novogodišnju čestitku. Obišli su Javnu vatrogasnu postrojbu Grada Šibenika, potom Objedinjeni hitni bolnički prijem Opće bolnice Šibensko- kninske županije,  dežurne službe u Policijskoj upravi Šibensko- kninskoj te Županijskom  vatrogasnom operativnom centru i Županijskom centru 112.

Kako doznajemo u dežurnim službama novogodišnja noć protekla je mirno, bez značajnijih intervencija, osim u rodilištu  OB Šibensko- kninske županije, gdje se 40 minuta iza ponoći  rodio  dječak Borna Rajić.

Prvu bebu rođenu u 2016.g. na području Grada Šibenika i Šibensko- kninske županije tradicionalno su obišli  gradonačelnik Burić i zamjenik župana Smolić te malenom Borni darovali poklon paket potrepština za majku i dijete te otvorenu štednju s pologom od 1.000 kn.

Gradonačelnik Željko Burić i zamjenik župana Zoran Smolić novogodišnje čestitke uputili su svim Šibenčanima i njihovim gostima s pozornice u Docu gdje je organiziran doček Nove godine na otvorenom.

 

 

  Objavljeno: 01.01.2016, 14:12h