Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik Burić obišao Caritasovu Pučku kuhinju i Prihvatilište za beskućnike te svim korisnicima donirao uskršnje pogače

Gradonačelnik Burić obišao Caritasovu Pučku kuhinju i Prihvatilište za beskućnike te svim korisnicima donirao uskršnje pogače

 

 

Uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, zaposlenike Caritasa Biskupije Šibenik danas je posjetio šibenski gradonačelnik Željko Burić sa svojim suradnicima. Tom prilikom Miljenku Jukiću, zamjeniku ravnatelja i svim zaposlenicima i korisnicima te vjerske humanitarne institucije čestitao je Uskrs, dok su za korisnike Pučke kuhinje Biskupijskog Caritasa osigurane uskršnje pogače.

Gradonačelnik Šibenika potom je obišao i korisnike Caritasova Prihvatilišta za beskućnike u Ulici braće Polić te im je tijekom tradicionalnog predblagdanskog posjeta čestitao Uskrs i donirao prehrambene proizvode i higijenske potrepštine.

„U ime korisnika Pučke kuhinje i Prihvatilišta zahvaljujem gradonačelniku Buriću na prigodnom blagdanskom darivanju  najpotrebitijih u našoj sredini kako bi svi skupa u zajedništvu i dostojanstvu proslavili blagdan Uskrsa“ – kazao je Miljenko Jukić.

 

  Objavljeno: 13.04.2022, 12:58h