Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik Burić obišao lokaciju snimanja filma 'Bog u cipeli'

Gradonačelnik  Burić obišao lokaciju snimanja filma 'Bog u cipeli'

 

 

 „Veseli me vidjeti kako se u našem gradu ponovno realizira interesantan filmski projekt. Proteklih godina u Šibeniku se snimala Igra prijestolja, Dig i još brojni uradci, a lokacija na kojoj se nalazimo dokaz je da filmašima nije atraktivna samo gradska jezgra, već i ostali dijelovi Šibenika. Uvijek ćemo podržati ovakve i slične projekte koji povećavaju vidljivost i promoviraju naš grad u Hrvatskoj i inozemstvu.“ izjavio je gradonačelnik  Šibenika Željko Burić prilikom večerašnjeg posjeta setu filma 'Bog u cipeli' na Meterizama.

Iza snimanja u ovoj šibenskoj gradskoj četvrti stoji priča o dječaku bijesnom na čitav svijet i koji se u katoličkom domu za nezbrinutu djecu odbija moliti Bogu. Međutim, u sukobu s ljudima iz doma učini mu se da mu Bog ipak pomaže te dječak dobiva nadu. Radnja filma je tinejdžerska tako da će se dosta šibenskih učenika okušati na setu, a među glumačkom ekipom je i Šibenčanin Jakov Bilić.

Redatelj filma Ognjen Sviličić ovom prigodom je uputio zahvalu Gradskoj upravi, ali i stanovnicima Meteriza na suradnji koju su pokazali tijekom snimanja.

Dugometražni igrani film 'Bog u cipeli' produkcija je Maxima filma, a financira ga Hrvatski audiovizualni centar (HAVC) s 4,2 milijuna kuna.            

  Objavljeno: 14.09.2018, 21:41h