Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik Burić pozdravio sudionike Nacionalnog prvenstva Hrvatske u malom nogometu

Gradonačelnik Burić  pozdravio sudionike Nacionalnog prvenstva Hrvatske u malom nogometu

 

 

 

U sportskoj dvorani na Baldekinu večeras je otvorena završnica Nacionalnog prvenstva Hrvatske za kadete u malom nogometu.

Domaćinstvo je odlukom Hrvatskog nogometnog saveza dodijeljeno malonogometnom klubu Crnica, a  sudionike natjecanja večeras je pozdravio i gradonačelnik Željko Burić.

„ Zadovoljstvo je vidjeti ovoliko mladosti u dvorani u kojoj je uspjehe postigao velikan košarke naš Dražen Petrović; želim vam dobre sportske rezultate, puno druženja i novih poznanstva i ugodan boravak u Šibeniku.“, poručio je gradonačelnik ekipama iz Zagreba, Splita, Vinkovaca, Dubrovnika, Opatije, Slavonskog Broda i domaćina Šibenika.

Večeršnju svečanost izvedbom himne Lijepa naša uveličala je Tea Slavica, a svečano otvaranje turnira započelo je defileom ekipa, sudionika natjecanja.

Za prvaka Hrvatske borit će se osam najboljih skupina  uzrastu kadeta: FC Nacional Zagreb, MNK Crnica Šibenik, MNK Brod 035 (Slavonski brod), MNK Gorovo (Opatija), dok se u skupini B nalaze MNK Futsal Dinamo, FC Split Tommy, MNK Aurelia Futsal Vinkovci i MNK Square Dubrovnik.

 Prvoplasirani iz svake skupine u ponedjeljak igra finale, dok će se dva drugoplasirana boriti za treću poziciju.

Malonogometni klub Crnica ponosan je na domaćinstvo oko 200- tinjak mladih natjecatelja u malom nogometu, te će se truditi  organizirati natjecanje na najvišij razini.

Detaljnije pogledajte na linku:  http://www.mnk-crnica.hr/novosti/crnica-domacin-zavrsnice-ph-za-kadete/893

 

 

 

  Objavljeno: 29.04.2017, 21:19h