Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik Burić primio Nj.E. Jūratė Raguckienė

Gradonačelnik Burić primio Nj.E. Jūratė Raguckienė

 

 

Njezinu Ekscelenciju Jūratė Raguckienė, veleposlanicu Republike Litve u Republici Hrvatskoj primio je danas gradonačelnik Šibenika Željko Burić te ju je  upoznao sa nedavno realiziranim gradskim projektima s područja kulture, poduzetništva, gospodarstva, komunalne infrastrukture i turizma.

„Ovim prilikom Njezinoj Ekselenciji predstavljen je Šibenik u svoj punini njegovih povijesnih i prirodnih znamenitosti, brojnih potencijala i posebnosti, a bilo je riječi i o mogućnostima uspostave suradnje našeg grada sa prijateljskom Litvom, osobito na području kulture i gospodarstva“ – istaknuo je Burić.

Veleposlanica Republike Litve, pak, zahvalila je šibenskom gradonačelniku na prijemu te  izrazila  zadovoljstvo posjetom gradu čijom ljepotom je, kako je kazala, oduševljena i fascinirana.

„Iznimno mi je drago što su na susretu istaknuta mnoga društvena i gospodarsko-poslovna područja potencijalne suradnje i povezivanja Šibenika sa Litvom te se tome unaprijed radujem“ – rekla je, uz ostalo, Njezina Ekselencija Jūratė Raguckienė.

 

  Objavljeno: 28.12.2021, 11:59h