Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik Burić primio uspješne mlade šibenske sportaše

Gradonačelnik Burić primio uspješne mlade šibenske sportaše

 

 

„Vi ste budućnost šibenskog sporta, ali i dobri uzori svojim vršnjacima jer pokazujete da se trud i upornost uvijek isplate. Proteklog vikenda, svatko na svom terenu, promovirali ste Šibenik i još jednom pokazali kako dolazite iz grada koji se može ponositi svojom sportskom poviješću i uspjesima. Zbog toga smo u proteklom razdoblju izdvojili značajna sredstva u ulaganja u sportsku infrastrukturu, od obnove sportskih dvorana Baldekin i Miminac do uređenja Sportskog centra Ljubica i izgradnje novog centra u Ražinama. Istim tempom nastavit ćemo i u budućnosti kako bi šibenskom sportu osigurali što bolje uvjete rada.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić prilikom primanja mladih šibenskih sportaša. 

 

U povodu sjajnih rezultata koje su proteklog vikenda ostvarili u svojim disciplinama, gradonačelnik Željko Burić sa suradnicima primio je danas uspješne mlade šibenske sportaše – člana Veslačkog kluba „Krka“ Franu Filipa Garmu, trenera Milana Radečića, predsjednika VK Krka Dražena Crnogaću, člana Karate kluba „Šibenik“ Tomu Miletu i trenera Ivana Zoričića te učenicu OŠ Petar Krešimir IV Martu Živković, pobjednicu nacionalnog natjecanja osnovnih škola „Lino višebojac“, i profesoricu Josipu Petrić. 

 

Mladi sportaši i njihovi treneri zahvalili su se gradonačelniku na čestitkama, a potom im je gradonačelnik uručio plakete kao znak zahvale na promociji grada Šibenika, dok će mladom veslaču i članu zlatnog europskog četverca s kormilarom Luki Gojanoviću Rakiću ista biti uručena naknadno.

 

Podsjetimo, članovi Veslačkog kluba „Krka“, Frane Filip Garma i Luka Gojanović Rakić, osvojili su zlato na juniorskom Europskom prvenstvu u veslanju.

 

Zlatnu medalju osvojio je i član Karate kluba „Šibenik“ Toma Mileta na 22. Prvenstvu Balkana za djecu održanom u Turskoj. Riječ je o najvećem natjecanju za njegov uzrast.

 

 

Marta Živković, učenica OŠ Petar Krešimir IV, pobjednica je nacionalnog natjecanja osnovnih škola „Lino višebojac“ gdje su se u Ivanić Gradu u raznim sportskim kategorijama natjecali osnovnoškolci iz 24 hrvatske škole.

  Objavljeno: 25.05.2017, 12:46h