Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik Civitanove Marche g. Tommaso Claudio Corvatta u Šibeniku

Gradonačelnik Civitanove Marche g. Tommaso Claudio Corvatta u Šibeniku

 

 

Gradonačelnik dr. Ante Županović primio je gradonačelnika prijateljskog talijanskog grada Civitanove Marche g. Tommasa Claudia Corvattu koji sa svojom obitelji provodi odmor u Šibeniku.

G. Corvatta je na nedavnim izborima za lokalnu vlast u Civitanovi izabran za gradonačelnika, te su se ovom prilikom gradonačelnici i osobno upoznali. Gradonačelnik Županović zahvalio je g. Corvatti na dolasku i odabiru Šibenika kao destinacije za obiteljski odmor, te ovom prilikom upoznao talijanskog gradonačelnika sa gospodarskom, kulturnom i povijesnom slikom Šibenika kao i projektima koji su u tijeku i koje Grad Šibenik namjerava ostvariti u skoroj budućnosti.

Poseban interes gradonačelnik Civitanove pokazao je za projekt tvrđave sv. Mihovila, plaže Banj, marine u Mandalini i dr., te je zahvalio gradonačelniku na prijemu, iskazao oduševljenje ljepotama naše zemlje, našega kraja, a  posebno našega grada. Gradonačelnik Šibenika pozvao je kolegu da zajedno s obitelji dođe na manifestaciju Sajam u srednjevjekovnom Šibeniku koja se večeras svečano otvara.

Također je bilo riječi o budućoj suradnji, te su se gradonačelnici dogovorili razgovarati o razvijanju prijateljskih odnosa u kulturnim i gospodarskim područjima u službenim posjetima s relevatnim delegacijama.



  Objavljeno: 07.09.2012, 14:32h