Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik i župan čestitali Ivici Tucku na osvajanju titule svjetskog prvaka

Gradonačelnik i župan čestitali Ivici Tucku na osvajanju titule svjetskog prvaka

 

 

U povodu osvajanja zlatne medalje Hrvatske muške vaterpolske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj, izbornika reprezentacije Ivicu Tucka primili su danas gradonačelnik Željko Burić i župan Goran Pauk sa suradnicima, predstavnicima Zajednice sportova Grada i Županije, šibenskih sportskih djelatnika te predstavnicima Vaterpolo kluba Solaris, ujedno matičnog kluba Ivice Tucka.

 

Zlatnom izborniku hrvatskih Barakuda gradonačelnik i župan čestitali su na tituli svjetskog prvaka te promociji grada Šibenika i hrvatskog sporta.

 

Velika žrtva, rad, talent i urođena genijalnost najvažnije su karakteristike pobjednika. Biti u društvu najboljeg na svijetu zaista je privilegija, gospodin Ivica Tucak ušao je u društvo odabranih.  Ponosni smo jer je profesionalna karijera Ivice Tucka počela upravo u njegovom rodnom gradu, stoga je njegov posljednji uspjeh ujedno i uspjeh cijelog našeg grada. U ime Grada Šibenika čestitam na ostvarenim sjajnim sportskim rezultatima.“, kazao je ovom prigodom gradonačelnik Željko Burić.

 

Župan Goran Pauk istaknuo je kako je Šibensko-kninska županija ponosna na uspjehe hrvatskih vaterpolista.

 

„Letvica u hrvatskom vaterpolu je postavljena vrlo visoko, stoga s nestrpljenjem očekujemo vaše buduće rezultate te ne sumnjamo kako ćete se s natjecanja vratiti s novim medaljama.“, kazao je župan Goran Pauk.

 

Izbornik Ivica Tucak zahvalio se na čestitkama i toplom dočeku.

 

„Divno je kada grad, kojeg neizmjerno volim, živi zajedno s nama i veseli se ovom rezultatu. Posebno sam ponosan ne samo na zlatnu medalju već i na ponašanje naših vaterpolista koje su pokazali na Svjetskom prvenstvu te dobili same pohvale.“, kazao je Ivica Tucak.

 

 

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija, podsjetimo, proteklog je vikenda osvojila naslov svjetskih prvaka na svjetskom natjecanju u Budimpešti nakon što je u polufinalu pobijedila Srbiju, a u finalu su pobijedili domaćine Mađare.

  Objavljeno: 03.08.2017, 13:00h