Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik obišao osnovne škole i vrtić Vidici

Gradonačelnik obišao osnovne škole i vrtić Vidici

 

 

Gradonačelnik Grada Šibenika dr. Ante Županović i zamjenik gradonačelnika Petar Baranović sa suradnicima obišli su danas šibenske osnovne škole, te vrtić i jaslice Vidici, u cilju što brže normalizacije stanja vezano uz početak nastave, odnosno čišćenja prilaza i prstena oko škola i vrtića.

Namjera je bila propitati ravnatelje o mogućnosti da se škole otvore sutra, s obzirom da nas čeka ponovno pogoršanje vremena u petak i subotu, no stanje na terenu nije na takvoj razini da bi nastava mogla početi. Tako je npr. u Vrpolju problem udaljenih zaselaka i činjenice da je djeci nemoguće doći do OŠ Vrpolje; u OŠ Jurja Šižgorića je sinoć ponovo upaljeno grijanje, no jutros je bilo tek 7 stupnjeva u učionicama; OŠ Vidici je odlično očišćena ali problem su prilazi školi - skale i uske uličice; OŠ P. Krešimira IV pohađaju i djeca s Meteriza koja ne mogu sigurno doći do škole, ….

Kako je sigurnost djece, posebice đaka-putnika i onih koji duže pješače do škole- na prvom mjestu, gradonačelnik je odlučio kako niti sutra 8. veljače 2012. neće biti nastave.

Da podsjetimo, vrtić i jaslice Vidici, uz Varoš, Šibenski tići, te jaslice Tintilinić, jedan su od dežurnih vrtića i jaslica koji će djecu primati bez obzira na mjesto upisa, odnosno vrtić i jaslice koje dijete inače pohađa. Vrtić Žižula također radi

  Objavljeno: 07.02.2012, 00:00h