Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik otvorio prvi shopping park u Šibeniku

Gradonačelnik otvorio prvi shopping park u Šibeniku

 

 

Puštanjem 7 balona koji simboliziraju 7 brandova novog shopping parka u Šibeniku, gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović otvorio je još jedan trgovački kompleks austrijskog lanca Supernova i to u šibenskim Njivicama.

Otvorenju su nazočili i poznati gospodarstvenici grada i regije, kao i predstavnici investitora - Supernova Group.  Supernova shopping park rasprostranjen na oko 24000 kvadratnih metara zemljišta. Sam objekt izgrađen je u rekordnih osam i pol mjeseci. Shopping park kao trgovački koncept donosi neka unaprjeđenja u kulturi kupovanja. Užitak kupovanja je veći, a troši se znatno manje vremena na pronalaženje i odabir artikala zbog kojih ste se odlučili na kupnju. Razlog tomu je direktan pristup svakoj od trgovina u 8000 metara kvadratnih velikom shopping parku, s bilo kojeg od 300 parking mjesta. Stoga, za razliku od mega shopping centara, shopping parkovi imaju mnoštvo kupaca koji ih pohode skoro svaki dan, a ne jednom u nekoliko tjedana.

Dobra vijest za Šibenik je upravo ta što je investitor u ova recesijska vremena odlučio investirati u poboljšanje trgovačke ponude baš u našem gradu, te tako stvoriti preduvjete za otvaranje 100-njak  novih radnih mjesta i zapošljavanje. Ne manje važno je i proširenje trgovačke ponude poznatim europskim markama, koje jedna regija koja dio svoje budućnosti gradi na turizmu, zbog navika svojih europskih gostiju, ali i potreba svojih stanovnika, svakako mora imati. Od danas tako stotinjak djelatnika, što u trgovinama, što na pratećim logističkim poslovima svoj će dohodak osiguravati radom u jednom modernom, europski koncipiranom shopping parku kakav je Supernova Šibenik.

  Objavljeno: 06.10.2011, 11:16h