Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik pozdravio sudionice natjecanja Najljepša mama Hrvatske

Gradonačelnik pozdravio sudionice natjecanja Najljepša mama Hrvatske

 

 

Gradonačelnik Željko Burić, zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta i direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole pozdravili su danas sudionice manifestacije Najljepša mama Hrvatske koje će se održati u subotu, 01. rujna 2018. u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku.

 

„Ovo natjecanje već je postalo tradicionalno jer se održava treću godinu zaredom u Šibeniku. Drago nam je što je nosioc manifestacije naša sugrađanka Maja Gnjidić koja živi u Italiji i priču je prenijela iz Italije. Posebnost ove manifestacije jest što šalje jasnu poruku da je biti mama čast, a sve sudionice svjesne su svog položaja i uloge u društvu u cijelosti, ne samo kao mame nego ravnopravne žene.“, kazao je gradonačelnik te sudionicama poželio dobrodošlicu u grad Šibenik.


Natjecateljice dolaze iz cijele Hrvatske te su podijeljene u dvije dobne skupine 23-39 godina i 40-53 godine (kategorija Dijamant). Na tri regionalna izbora održana u Osijeku, Splitu i Termama Tuhelj odabrano je 18 mama koje će sudjelovati u finalu natjecanja.

 

Natjecanje između ostalog ima i druge ciljeve, a to su promidžba turizma, kulture, običaja i tradicije pa je pokrenut i gastronomski projekt pod nazivom 'Food, art & wine'.  

  Objavljeno: 31.08.2018, 12:40h