Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik poželio dobrodošlicu novim polaznicima stručnog osposobljavanja

Gradonačelnik poželio dobrodošlicu novim polaznicima  stručnog osposobljavanja

 

 

Četvero novih polaznika stručnog osposobljavanja, bez zasnivanja radnog odnosa, u tri različita gradska odjela, primio je jutros gradonačelnik, te im poželio dobrodošlicu u Gradsku upravu.

 

„Zadovoljstvo mi je pozdraviti vas u radnom ambijentu, poželjeti vam da steknete što više praktičnog znanja i da, kroz stjecanje znanja, svojim radom i ambicijama i pomognete u rješavanju svakodnevnih zadataka Gradske uprave Grada Šibenika“- rekao je gradonačelnik Burić, ističući kako mu je lijepo vidjeti da se ured popunjava mladim ljudima koji imaju priliku učiti i napredovati u svojoj struci.

 

Četvero polaznika primljeno je u različite odjele: Toni Baranović u Odjel za gospodarenje gradskom imovinom, Marina Petković u Ured gradonačelnika, te Mateja Branica i Petra Stupin u Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj.

 

 

Posredstvom navedene mjere trenutno u Gradu Šibeniku se stručno osposobljava 18 polaznika, a zajedno sa nova četiri sveukupno je riječ o 22 polaznika. Pored njih, čeka se odobrenje od Zavoda za zapošljavanje za još 3 kandidata, te dodatna 3 za projekt „Mladi za EU“.

  Objavljeno: 13.07.2015, 10:35h