Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik predstavio šibenske EU projekte u sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji

Gradonačelnik predstavio šibenske EU projekte u sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji

 

 

U Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ danas je, u sklopu Dana otvorenih vrata EU projekata u Šibensko-kninskoj županiji, održano predstavljanje najznačajnijih europskih projekata ostvarenih u Šibensko-kninskoj županiji.  

                                                  

Gradonačelnik Željko Burić predstavio je najveće projekte realizirane europskim sredstvima u gradu Šibeniku kao što su tvrđava Barone, tvrđava sv. Mihovil i tvrđava sv. Ivana koja je u fazi obnove.

 

„Meni osobno najslađi su oni najmanji projekti, a to su Urbani inkubator i Urbani centar. Lijepo je vidjeti kako u tim prostorima volonteri podučavaju mlade ljude, poduzetnike početnike kako aplicirati projekte na EU fondove te uspješno povući sredstva.“, kazao je ovom prilikom gradonačelnik Burić pohvalivši dobru suradnju koju UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika ima s Razvojnom agencijom Šibensko-kninske županije.

 

Upravo je Razvojna agencija nositelj programa Dana EU projekata, a uz Grad Šibenik svoje su projekte predstavili gradonačelnici Knina, Vodica, Drniša i Skradina te župan Goran Pauk.

 

Cilj programa je žiteljima naše županije predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u svim područjima djelovanja: gospodarstvu, turizmu, kulturi, obrazovanju, zaštiti okoliša, zapošljavanju i dr.

 

 

 

  Objavljeno: 08.05.2017, 13:37h