Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik primio izaslanstvo drevne Salone

Gradonačelnik primio izaslanstvo drevne Salone

 

 

 

Izaslanstvo Grada Solina predvođeno gradonačelnikom Daliborom Ninčevićem danas boravi u Šibeniku,a povod su uspjesiGrada Šibenika u povlačenju sredstava iz fondova Europske unije.

 

Goste je u Gradskoj upravi primio i gradonačelnik Željko Burić uz dobrodošlicu i želju da se  naši povijesni gradovi povežu i ostvare kvalitetnu suradnju. Burić je istaknuo da se intenzivno radi na sadržajima koji će upotpuniti turističku ponudu Šibenika uz paralelan rad na razvoju gospodarstva i obrazovanja.

 

„ Ohrabruju nas izvrsni rezultati Grada Šibenika, a posebno stoga što Solin obiluje vrednotama baziranim na starini i kulturnoj baštini. Oformili smo ekipu mladih ljudi koja će raditi na našim projektima i zahvalni smo što nam je Šibenik ponudio pomoć i otvorio svoja vrata.“, rekao je obnašatelj dužnosti gradonačelnika Grada Solina Dalibor Ninčević.

 

Solinjani su danas u pratnji djelatnika Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika obišli Urbani centar, Urbani inkubator te tvrđavu sv. Mihovila.

  Objavljeno: 03.08.2016, 12:04h