Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik primio polaznike Ratne škole „Ban Josip Jelačić“

Gradonačelnik primio polaznike Ratne škole „Ban Josip Jelačić“

 

 

Gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović primio je danas polaznike Ratne škole „Ban Josip Jelačić“ koji već tradicionalno, prema programu studijskog putovanja posjećuju Šibenik i Šibensko-kninsku županiju. Ratna škola „Ban Josip Jelačić“najviša je vojna škola u kojoj se školuju i osposobljavaju visoki časnici i državni službenici iz Republike Hrvatske i inozemstva za sudjelovanje u procesu donošenja strategijskih odluka u području obrambenih i sigurnosnih poslova na nacionalnoj i međunarodnoj razini. U ovom naraštaju polaznika Ratne škole, njih ukupno 14 pored časnika iz Ministarstva obrane RH i Oružanih snaga RH sudjeluju i časnici iz drugih zemalja: Njemačke, Slovenije Makedonije i BiH.

Gradonačelnik ime je zaželio dobrodošlicu i ugodan boravak u Šibeniku, te ih kratko izvijestio o povijesti grada kao i o današnjim aktualnim projektima i planovima razvoja grada.

U ime Šibensko-kninske županije polaznike škole i časnike pozdravio je i zamjenik župana Zoran Smolić, a primit će ih i biskup šibenski, msgr. Ante Ivas.

Polaznici škole zahvalili su gradonačelniku i zamjeniku župana na prijemu, te su im, u ime ratne škole, uručili zahvalnice.

  Objavljeno: 01.06.2012, 10:10h