Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik primio predstavnike Karate kluba Šibenik

Gradonačelnik primio predstavnike Karate kluba Šibenik

 

 

U povodu ostvarenih izvrsnih rezultata na Prvenstvu Hrvatske u karateu, održanom proteklog vikenda u Rijeci, gradonačelnik Grada Šibenika dr. Željko Burić primio je danas članice Karate kluba Šibenik, trenera Ivana Zoričića i predsjednika Kluba Nikolu Mihaljevića.

 

„Iskrene čestitke na vašem uspjehu koji je još jedan pokazatelj kako individualni i, uvjetno rečeno, mali sportovi u Hrvatskoj, pa tako i u Šibeniku, bilježe sjajne rezultate.“, kazao je ovom prilikom gradonačelnik Željko Burić poželjevši karatašima sve najljepše u povodu nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana.

 

Juniorska ekipa Karate kluba Šibenik, u sastavu Petra Čatlak, Bruna Cvitanović i Marta Dulibić, na Prvenstvu Hrvatske osvojila je naslov državnih viceprvakinja, a mlade sportašice kući su se vratile i s tri pojedinačne medalje.

 

„Ove godine osvojili smo ukupno sedam državnih medalja što nas svrstava u sam vrh karatea u Hrvatskoj. Ulaskom u olimpijsku obitelj karate postaje sve zahtjevniji sport i sve je teže osvojiti medalje na svim razinama zbog čega su uspjesi poput ovog još važniji.“, istaknuo je trener Ivan Zoričić.

 

Predsjednik Karate kluba Šibenik Nikola Mihaljević zahvalio se Gradu Šibeniku na osiguranju tehničkih uvjeta za funkcioniranje kluba te financijskoj podršci.

 

 

 

  Objavljeno: 22.12.2016, 10:31h