Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik primio sudionike međunarodnog projekta "Hear my Voice"

Gradonačelnik primio sudionike međunarodnog projekta "Hear my Voice"

 

 

Gradonačelnik Željko Burić sa suradnicima primio je danas polaznike projekta „Hear my Voice“ kojeg provodi Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave. Glavne aktivnosti projekta provode se u Šibeniku od 2. do 9. svibnja 2018. godine, a na projektu sudjeluje  40 mladih iz pet europskih zemalja – Cipra, Malte, Slovačke, Slovenije i Hrvatske.

 

Ovo je već treći međunarodni projekt kojeg Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave provodi u Šibeniku.


„Veseli nas što ste još jednom izabrali naš grad za provedbu svog projekta i međunarodnu suradnju. Grad Šibenik provodi niz projekata koji se tiču mladih, a na kojima temelji svoj razvoj, kao što je ulaganje u visokoškolske ustanove i studentsku infrastrukturu, stipendiranje nadarenih studenata te ostvarujemo sjajnu suradnju s nizom udruga namijenjenih mladima koje djeluju na području grada. Vjerujemo kako ćete u našem gradu steći nova znanja i iskustva te ih prenijeti u svoje zemlje.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

 

Tema projekta „Hear my Voice“ je promicanje izlaska na izbore među mladima, njihovo aktivno uključivanje u procese donošenja odluka te povećanje njihova znanja o EU institucijama, a financira ga Europska komisija u sklopu Erasmus+ programa. 

  Objavljeno: 08.05.2018, 13:26h