Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik primio sudionike završnice Kupa Krešimira Ćosića

Gradonačelnik primio sudionike završnice Kupa Krešimira Ćosića

 

 

Grad Šibenik je od 15. do 18. veljače 2017. domaćin završnog turnira Kupa Krešimira Ćosića. U sportskoj dvorani na Baldekinu za prestižnu titulu najbolje košarkaške ekipe u Hrvatskoj borit će se osam momčadi: Cedevita, Cibona, Zadar, GKK Šibenik, Jolly JBS, Split, Zagreb i Kvarner 2010.

 

Tim povodom gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić primio je danas u Gradskoj vijećnici sudionike završnice Kupa, predstavnike Hrvatskog košarkaškog saveza na čelu s predsjednikom Stojkom Vrankovićem, predstavnike klubova te sportske direktore.

 

„Ovo nas natjecanje vraća u slavna šibenska košarkaška vremena. Veseli nas što Šibenik ponovno živi košarku te što su naša dva kluba u samom vrhu ovog sporta u Hrvatskoj.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

 

Stručni tajnik HKS-a Josip Vranković zahvalio se Gradu Šibeniku te GKK Šibeniku i KK Jollyju na organizaciji završnice, istaknuvši da mu je drago da se ona održava upravo u gradu Dražena Petrovića.

 

„To je sjajna poveznica, da se Kup velikana igra u gradu velikana. Izborom Šibenika za domaćina htjeli smo evocirati sjećanja na te neke stare dane i vjerujem da ćemo iz vašeg grada otići s novim, lijepim košarkaškim uspomenama.“, poručio je Josip Vranković, a u ime organizatora, GKK Šibenik i KK Jolly, Ante Grbac zahvalio se svima koji su pomogli u organizaciji ovog događaja.

 

 

  Objavljeno: 16.02.2017, 11:59h