Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik primio vodstvo Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik

 Gradonačelnik primio vodstvo Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik

 

 

U povodu završetka nogometne sezone, gradonačelnik Željko Burić primio je danas vodstvo Hrvatskog nogometnog kluba Šibenik s.d.d., predsjednika Uprave Juru Zoričića i predsjednika Nadzornog odbora Josipa Bulata.

 

„Iako konačni cilj, ulazak u Prvu Hrvatsku nogometnu ligu, nije ostvaren Grad Šibenik i dalje stoji iza vodstva HNK Šibenik te će vam nastaviti pružati punu podršku u vašem daljnjem radu. Ne treba posebno napominjati da je Klub ostvario značajan napredak, a vjerujemo u njegovu još svjetliju budućnost. Grad će i dalje nastaviti ulagati u stadionsku infrastrukturu na Šubićevcu.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

 

Predsjednik Nadzornog odbora HNK Šibenik Josip Bulat zahvalio se gradonačelniku na dosadašnjoj i budućoj podršci.

 

„Trudit ćemo se i dalje da Klub bude još stabilniji i kvalitetniji te da napravimo još veću vrijednost u igračkom kadru. Borili smo se do zadnjeg atoma snage da uđemo u Prvu ligu, nažalost, u tome nismo uspjeli, ali ustrajat ćemo i dalje.“, istaknuo je Bulat te dodao kako će u narednih nekoliko dana vodstvo HNK Šibenik javnosti objaviti i ime novog trenera.

 

Predsjednik Uprave Jure Zoričić pridružio se riječima zahvale te je dodao kako se klub sa Šubićevca nada dobrim rezultatima i u narednoj sezoni.

 

Grad Šibenik planira i skoro raspisivanje javnog poziva za iskaz interesa investitora za kupnju HNK Šibenik s.d.d.

 

 

  Objavljeno: 18.06.2019, 14:11h