Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović na otvorenju INOVA 2012

Gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović na otvorenju INOVA 2012

 

 

Gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović sudjelovat će na svečanosti otvorenja INOVE 2012, koja će se održati 08. studenog u Tehničkoj školi.  Kako je Grad Šibenik uz Ministarstvo poduzetništva i obrta, te Šibensko-kninsku županiju pokrovitelj ovogodišnje manifestacije, gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović, obratit će se skupu prigodnim riječima.

Od 8. do 10. studenog  Tehnička škola u Šibeniku je domaćin INOVA 2012. Riječ je o 37. Hrvatskom salonu inovacija i 8. izložbi BUDI UZOR s međunarodnim sudjelovanjem.  

INOVA je tradicionalna nacionalna izložba inovacija koja od 1971.g. redovito svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada. INOVA je pokretač i simbol inovatorstva u R. Hrvatskoj, a do sada je okupljala, poticala i javnosti predstavljala tisuće hrvatskih i stotine inovacija iz inozemstva. INOVA 2012 će okupiti inovatore iz susjednih država (Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina) i dugogodišnje poslovne partnere Hrvatskog saveza inovatora iz SAD i Ruske Federacije.

INOVA 2012 je ove godine predstavljena na nizu velikih međunarodnih smotri inovacija diljem svijeta, pa su najavljeni dolasci inovatora iz Malezije, Koreje, Taiwana, Irana i Rumunjske

Organizatori su Hrvatski savez inovatora, Savez inovatora PGŽ Rijeka, Savez inovatora Zagreba, TERA-Tehnopolis, Društvo inovatora "Faust Vrančić" Šibenik, uz potporu Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva  poduzetništva i obrta.

Svečana dodjela nagrada bit će 10. studenoga  uz poseban program kao osobit događaj i vrhunac INOVE u Šibeniku.

  Objavljeno: 10.10.2012, 13:22h