Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik učenicima prvih razreda Osnovne škole Fausta Vrančića zaželio uspješan početak školske godine

 Gradonačelnik učenicima prvih razreda Osnovne škole Fausta Vrančića zaželio uspješan početak školske godine

 

 

U povodu početka nove školske godine 2019./2020. gradonačelnik Željko Burić, zamjenik gradonačelnika Paško Rakić i pročelnica za Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mirjana Žurić pozdravili su danas učenike 1.a i 1.b razreda Osnovne škole Fausta Vrančića.

 

 U školi je danas organiziran svečani doček za 42 učenika prvih razreda i njihovih roditelja.

 

„S posebnom radošću danas se nalazimo u najstarijoj šibenskoj školi koja se nalazi u samom centru grada, u staroj gradskoj jezgri, a koja je ove školske godine upisala čak dva razreda prvašića. Draga djeco, želim vam mnogo uspjeha na početku novog životnog razdoblja, da s lakoćom svladate svoje obveze, upijate nova znanja i stvarate lijepa prijateljstva.“, poručio je gradonačelnik Željko Burić te učenicima podijelio prigodne edukativne poklone. 

 

Uspješan početak nove školske godine gradonačelnik je zaželio i ostalim učenicima osnovne škole Fausta Vrančića, njihovim roditeljima, nastavnicima, školskim djelatnicima te ravnateljici Snježani Ćaleti.

 

Ove je godine u prve razrede osnovnih škola na području grada Šibenika upisano 456 učenika, a najveće povećanje prvašića bilježi upravo Osnovna škola „Faust Vrančić“.  Dva razredna odjeljenja produženog boravka za učenike prvih razreda organizirana su u Osnovnoj školi Tin Ujević.

 

Osnovne škole kojima je osnivač Grad Šibenik pohađa ukupno 3.339 učenika.

 

  Objavljeno: 09.09.2019, 11:50h