Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava primio Šibenčane

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava primio Šibenčane

 

 

Uoči košarkaške utakmice GKK Šibenik s KK Dubravom koja je u povodu Dana sjećanja na žrvtu Vukovara odigrana danas u gradu heroju, za članove kluba te predstavnike Grada Šibenika i Hrvatskog košarkaškog saveza  održano je primanje u vukovarskoj gradskoj vjećnici.

„Šibenik i Vukovar nisu samo gradovi prijatelji nego i gradovi suborci čija je žrtva utkana u temelje hrvatske države. Hvala vam na gostoprimstvu i organizaciji ove utakmice jer ovo nije samo jedna redovna ligaška utakmica, nego i znak poštovanja prema žrtvi Vukovara i svim njegovim građanima “, rekao je zamjenik gradonačelnika Paško  Rakić.

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava iskazao je zadovoljstvo organizacijom prvoligaške košarkaške utakmice u okviru obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara.

„Nadam se da se u Vukovaru dobro osjećate, kao kod kuće,  jer je ovo  grad svih Hrvata i na neki način zalog koji je Vukovar dao za Republiku Hrvatsku“, kazao je Penava.

Ovom prigodom  predsjednik HKS-a Stojko Vranković iskazao je zadovoljstvo idejom organizacije utakmice u Vukovaru , dok je predsjednik GKK Šibenke Ante Burić kazao  da se sportske utakmice  igraju radi publike, a današnja je odigrana radi svih onih koji danas  nisu s nama.

Zamjenik gradonačelnika Paško  Rakić u okviru posjete  Vukovaru obišao je te odao počast žrtvama Spomen doma Ovčara, Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata u Vukovaru, te grobu vukovarskog heroja Blage Zadre.

Foto: Sibenski portal

  Objavljeno: 16.11.2019, 21:28h