Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik zahvalio pokroviteljima božićno- novogodišnjih manifestacija u Šibeniku

Gradonačelnik zahvalio pokroviteljima božićno- novogodišnjih manifestacija u Šibeniku

 

 

 

 

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić danas je u Gradskoj vijećnici  primio pokrovitelje božićno- novogodišnjih manifestacija u gradu Šibeniku te im zahvalio na financijskoj podršci.

„ U ovom vremenu krize najteže je gospodarskom sektoru i zato vam veliko hvala što ste iznašli financijske mogućnosti pomoći gradskim projektima. Blagdanske manifestacije: Božićne čarolije, adventski sajam, klizalište i doček Nove godine sadržajno su namijenjene našim sugrađanima, ali s dugoročnim ciljem privlačenja gostiju i Šibenika koji intenzivno živi cijelu godinu, a ne samo sezonski.“, rekao je gradonačelnik Željko Burić, uručivši sponzorima i donatorima simbolične zahvalnice i kalendare s veličanstvenim prizorima Šibenika iz zraka.

U organizaciji blagdanskih događanja u Gradu Šibeniku sudjelovala je i Turistička zajednica  Grada Šibenika te Artim produkcija.

 „ Izuzetna ljepota Šibenika, intimnost koju pruža i ugodna klima i više su nego dovoljni razlozi za cjelogodišnje privlačenje posjetitelja ne samo iz Hrvatske, nego i iz cijele Europe. Vjerujem da smo realizacijom kulturnih i zabavnih programa uspjeli dodatno potaknuti turistički impuls Šibenika.“, rekao je predstavnik Artim produkcije Hrvoje Jelković, zahvalivši sponzorima  koji su prepoznali projekt te svim  članovima ekipe koja je radila na realizaciji projekta Budi u Šibeniku 2015.

  Objavljeno: 06.02.2015, 11:40h