Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradonačelnik Željko Burić održao sastanak s ministrom Markom Pavićem

Gradonačelnik Željko Burić održao sastanak s ministrom Markom Pavićem

 

 

Gradonačelnik Željko Burić sa zamjenicima Danijelom Miletom i Paškom Rakićem održao je danas sastanak s ministrom rada i mirovinskog sustava Markom Pavićem. Na sastanku se razgovaralo o provedbi projekata financiranih uz potporu Europskog socijalnog fonda na području grada Šibenika te daljnjim povlačenjima europskih sredstava.

 

„Grad Šibenik ima sjajnu suradnju s udrugama civilnog društva na provođenju niza projekata koji se tiču zapošljavanja marginaliziranih skupina, obrazovanja odraslih te osposobljavanja dugotrajno nezaposlenih osoba. Vjerujem da uspješnu suradnju s Ministarstvom možemo nastaviti i kroz naša nastojanja za dodatnim jačanjem visokog obrazovanja i popularizacijom znanosti na području grada Šibenika.“, kazao je gradonačelnik.

 

Ministar Pavić istaknuo je kako se na području grada Šibenika trenutno provodi 28 projekata ukupne vrijednosti 42 milijuna kuna te je predstavio aktivnosti Ministarstva rada u proračunskom razdoblju EU 2021-2027 čiji će naglasak biti na jačanju izdvajanja za cjeloživotno obrazovanje.

 

 

  Objavljeno: 22.02.2019, 11:35h