Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradu Šibeniku "Zlatna boula" za manifestaciju Adventura

Gradu Šibeniku "Zlatna boula" za manifestaciju Adventura

 

 

U povodu obilježavanja Dana turizma danas su u Gradskoj vijećnici dodijeljena priznanja zaslužnima za obogaćivanje turističke ponude Šibensko-kninske županije „Zlatna boula“ u organizaciji šibensko-kninske Turističke zajednice.


Posebno priznanje „Zlatna boula“ dodijeljeno je Gradu Šibeniku za manifestaciju „Adventura“, a koje je preuzeo zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

 

„Adventura iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja te dokazuje kako Šibenik može biti atraktivan i izvan turističke sezone. Ponosni smo i što je Adventura jedini plastic-free adventski sajam u Hrvatskoj.“, kazao je ovom prigodom zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.


Priznanja su danas uručena brojnim laureatima Javnoj ustanovi „Tvrđava kulture Šibenik“, Javnoj ustanovi „Priroda“, hotelijerima i ugostiteljima te svim pojedincima zaslužnima za uspjeh turističke ponude Šibensko-kninske županije, a dodijelili su ih župan Goran Pauk te direktorica županijske Turističke zajednice Željana Šikić.

 

 

Zlatna boula je  ukras na narodnoj nošnji i šibenskoj kapu, a kao nagrada za postignuća u turizmu dodjeljuje se treću godinu za redom. 

  Objavljeno: 19.12.2018, 12:49h