Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Gradu Šibeniku Zlatna boula za najuspješniju city break destinaciju

Gradu Šibeniku Zlatna boula za najuspješniju city break destinaciju

 

 

U povodu obilježavanja Dana turizma danas su dodijeljena priznanja zaslužnima za obogaćivanje turističke ponude Šibensko-kninske županije ' Zlatna boula'.

Za najuspješniju city break destinaciju  'Zlatna boula' dodijeljena je Gradu Šibeniku,  a preuzeo ju je gradonačelnik Željko Burić.

Priznanje za najuspješniju odmorišnu destinaciju dobile su Vodice, Betina za najuspješniju autentičnu destinaciju te Grad Drniš za ruralnu destinaciju.

Priznanje za unaprjeđenje kulturne ponude dodijeljeno je Memorijalnom centru Faust Vrančić, a priznanje za doprinos očuvanju tradicije KUD-u Koledišće. Sokolarski centar Dubrava dobio je priznanje za doprinos turističkoj ponudi top doživljaja, a kninskoj manifestaciji Zvonimirovi dani za doprinos turističkoj ponudi kontinentalnog dijela županije.

Priznanja su danas uručena i za najuređeniju plažu, hotelsku ponudu, kongresni turizam, za proizvodnju autohtonih prehrambenih proizvoda, inovativnost i kreativnost u gastro ponudi.

Ukupno dvadeset sedam priznanja 'Zlatna boula' i pet zahvalnica dodijelili su župan šibensko-kninski Goran Pauk i direktorica županijske Turističke zajednice Željana Šikić.

 

Zlatna boula je  ukras na narodnoj nošnji i šibenskoj kapu, a kao nagrada za postignuća u turizmu dodjeljuje se drugu godinu za redom.

  Objavljeno: 18.12.2017, 14:45h