Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Hrvatska pošta prodaje zgradu Stare pošte u Šibeniku

Hrvatska pošta prodaje zgradu Stare pošte u Šibeniku

 

 

Temeljem  Odluke  Uprave  Društva  od  3. 4. 2014.  Hrvatska  pošta  d.d.  sa  sjedištem  u Zagrebu, Jurišićeva 13, objavljuje Poziv za iskazivanje interesa za kupnju nekretnine u Šibeniku, Vladimira Nazora 51 .  

Nekretnina u naravi predstavlja poslovnu zgradu u Šibeniku na adresi Vladimira Nazora 51, ukupne neto površine 1.145,57 m² i poslovni prostor u Šibeniku na adresi Sarajevska 1 ukupne  neto površine 168,57 m², sve s pripadajućim dvorištem ukupne površine 162,64 m².

 

Poslovna zgrada u sastoji se od 4 etaže, a poslovni prostor u Sarajevskoj 1 nalazi se u dijelu prizemlja susjedne stambeno-poslovne zgrade. U poslovnoj zgradi, dio prostora od ukupno 205,60 m² koriste zakupnici temeljem važećih ugovora o zakupu. Nekretnina se nalazi u samom središtu grada, u blizini luke i autobusnog kolodvora te je pristup moguć iz više dijelova grada.

 

Nekretnina se prodaje u cijelosti u viđenom stanju. Pismo s iskazom interesa mogu predati domaće i strane pravne i fizičke osobe.  Zainteresirane strane pozivaju se da svoj iskaz interesa, u kojem će se predstaviti, dostave u pisanom obliku, najkasnije u roku od 30 dana od dana objave Poziva za iskazivanje interesa.

Pismo s iskazom interesa u pisanom obliku mora sadržavati:

- naziv zainteresiranog ponuđača potpisan od odgovorne osobe zainteresiranog

ponuđača

- prijedlog kupoprodajne cijene izražene u kunama, a koji iznos se nudi za cjelokupnu

nekretninu 

 

 

Objava ovog poziva ili primitak bilo kakvog iskaza interesa ne predstavlja nikakvu obvezu  Hrvatske pošte d.d. za sklapanje ugovora o kupnji nekretnine s bilo kojom zainteresiranom strankom, niti može predstavljati osnovu za bilo kakav zahtjev ili pravo takvih stranaka da zatraže ispunjenje bilo kakve činidbe od strane Hrvatske pošte d. d., po bilo kojoj osnovi.

 

Zainteresirane stranke nemaju pravo na naknadu bilo kakvih troškova u svezi s izradom i podnošenjem pisma s iskazom interesa. HP-Hrvatska pošta d.d. nije dužna pozvati zainteresirane stranke na podnošenje obvezujuće ponude niti je dužna sklopiti ugovor o kupnji s bilo kojom od zainteresiranih strana. Zainteresirane stranke neće imati pravo potraživati naknadu štete od HP-Hrvatske pošte d.d. po bilo kojoj osnovi.

 

Ovaj poziv objavljen je dana 19.04.2014. u Jutarnjem listu, Večernjem listu i Slobodnoj Dalmaciji, te se rok od 30 dana za dostavu poziva primjenjuje od tada.

 

Nakon analize pristiglih pisama s iskazom interesa za kupnju nekretnine, Hrvatska pošta će pokrenuti daljnje korake predviđene Procedurom prodaje nekretnina Hrvatske pošte.

 

Obavijest o daljnjem postupanju s nekretninom koja je predmet poziva biti će objavljena na web stranici Hrvatske pošte www.posta.hr u roku od 60 dana od dana isteka roka za dostavu pisama s iskazom interesa za kupnju.

 

 

  Objavljeno: 22.04.2014, 08:10h