Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Hrvatska rent-a-car agencija proglašena najboljom po izboru globalnog tour operatora TUI

 Hrvatska rent-a-car agencija proglašena najboljom po izboru globalnog tour operatora TUI

 

 

 

Šibenčani se mogu pohvaliti da imaju najbolju rent-a-car uslugu. Naime, svjetski tour operator TUI dodijelio je nagradu TUI CARS AWARD za najbolju rent-a-car uslugu u 2012. godini splitskoj tvrtki Viator d.o.o., vlasniku brenda „Last minute rent a car“. Iako je riječ o splitskoj tvrci,  svoju podružnicu imaju i u Šibeniku, tako da su najbolje  rent-a-car usluge dostupne svim Šibenčanima i posjetiteljima Šibenika.

Ovo je prvi puta da je jedna hrvatska tvrtka osvojila ovu nagradu. Nagradu za najbolju rent-a-car uslugu TUI Cars svojim globalnim partnerima dodjeljuje od 2003. godine temeljem zadovoljstva korisnika koje se određuje kao omjer ukupnog broja rezervacija i prigovora korisnika na uslugu, a ove je godine nagrada tvrtki Viator d.o.o. uručena u Hannoveru. Nagradu na svjetskoj razini Viator d.o.o. osvojio je u konkurenciji od 100 globalnih partnera spomenutog tour operatora. Prema navedenim parametrima rent-a-car tvrtka iz Hrvatske nagradu je osvojila zahvaljujući postotku od 99,66% zadovoljnih korisnika.

 

 

Last minute Rent a car prisutan je u većim gradovima Hrvatske kao što su Split, Dubrovnik, Makarska, Šibenik, Zadar, Rijeka, Opatija, Pula, Rovinj, Poreč i Zagreb.

 

 

 

  Objavljeno: 21.06.2013, 10:02h