Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Humanitarna akcija "Vukovar živi 365 dana"

Humanitarna akcija "Vukovar živi 365 dana"

 

 

Udruga hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Solin pokrenula je humanitarnu akciju „Vukovar živi 365 dana“, za pomoć najugroženijem dijelu stanovništva Grada heroja – Vukovara, osobama koje su životne okolnosti dovele u tešku materijalnu, financijsku ili zdravstvenu situaciju.

 

U humanitarnu akciju do sada se uključilo 230 udruga proisteklih iz Domovinskog rata, te sportskih klubova i drugih organizacija civilnoga društva, kao i 47 gradova diljem Republike Hrvatske. Pokrovitelji humanitarne akcije „Vukovar živi 365 dana“ su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

 

Po završetku humanitarne akcije, sve prikupljeno bit će uručeno Udruzi djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata, koji će to onda proslijediti stanovnicima grada Vukovara.

 

U sklopu humanitarne akcije prikuplja se hrana, higijenske potrepštine, bezglutenska i dijabetičarska hrana, hrana i oprema za djecu (pelene i vlažne maramice), te je za potrebu provođenja iste otvoren račun u Erste banci HR1024020061500047230.

 

Također, pokrenut je donatorski telefon 060 991 991 – cijena poziva je 6,25 kuna s PDV-om (IT Jedan d.o.o., Selska cesta 90A, kontakt: 072/700 700).

 

Facebook stranica humanitarne akcije sa dostupnim informacijama i kontaktima koordinatora po gradovima: https://www.facebook.com/vukovar.zivi365dana/

 

 

Građani Republike Hrvatske, humanitarci, kao i brojni Hrvati u iseljeništvu do sada su uvijek pokazivali koliko veliko srce imaju - pokažimo to još jednom! Hvala svima koju će podržati ovu akciju, jer svaka kap dobrote je bitna i hvale vrijedna!

 

  Objavljeno: 13.03.2017, 13:16h