Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Humanitarna Biciklijada 2014.

Humanitarna Biciklijada 2014.

 

 

Radio Šibenik i Biciklistički klub „Faust Vrančić“, u nedjelju 13. travnja, organiziraju  humanitarnu Biciklijadu 2014. godine.

Startnina Biciklijade iznosi 15 kuna a prikupljeni novac namijenjen je Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac u Šibeniku.

Start će, u 12 sati na šibenskoj rivi ispred Radio Šibenika, označiti gradonačelnik dr. Željko Burić. Biciklisti će potom krenuti preko rive prema Poljani i šibenskoj tržnici, a zatim preko rotora prema Zablaću. S ceste za Zablaće skrenut će se desno uz velike Soline do središta Zablaća. Biciklisti će se tamo nakratko zaustaviti kako bi se pripremili za povratak na cilj. Iz Zablaća je povratak predviđen prema križanju za Solaris, a potom ponovo prema rotoru u Mandalini. Iz Mandaline će se nastaviti tehnološkom cestom kroz tunel na rivu, s ciljem ispred Radio Šibenika.

Prije starta velike biciklijade, s početkom u 11 sati održat će se i mala biciklijada u kojoj sudjeluju djeca, uz pratnju roditelja.

Važno je naglasiti da djeca biciklisti do 16 godina moraju imati zaštitnu opremu, odnosno biciklističku kacigu.
Mala biciklisti će uz pratnju redara iz Biciklističkog kluba „Faust Vrančić“ napraviti đir po Docu, sa startom i ciljem, ispred Radio Šibenika.  

Za sve sudionike će na startu bit osigurana okrjepa; hrana koju će pripremiti Sekcija ugostitelja Udruženja obrtnika Šibenik. Partneri i pokrovitelji manifestacije, Turistička zajednica Grada Šibenika, Policijska uprava Šibensko-kninska, Sekcija ugostitelja Udruženja obrtnika Šibenik i Dalmare centar,pripremili su brojna iznenađenja i vrijedne nagrade za sudionike i posjetitelje Biciklijade.

Prijave za biciklijadu Radio Šibenika su već od 10 sati i 30 minuta, a biciklisti se na cilju očekuju oko 13 sati i 30 minuta.

  Objavljeno: 11.04.2014, 12:34h