Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Humanitarna biciklijada “Biciklirajmo za svoj grad”

Humanitarna biciklijada “Biciklirajmo za svoj grad”

 

 

Povodom Dana grada, u subotu 26.rujna Dalmare shopping centar i Biciklistički klub “Fortica” organiziraju humanitarnu biciklijadu čiji će prihod prikupljen od startnina u iznosu od 10, 00 kn biti uplaćen specijalnoj školi, centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac.

 

Za sve sudionike bit će osigurana hrana i piće, a također će svi sudionici moći osvojiti i vrijedne nagrade. Cijelo događanje popratit će DJ.

Obzirom da djeci mlađoj od 9 godina nije dozvoljeno sudjelovanje na biciklijadi, očekuje ih poseban program. Na startu/cilju održat će se poligon spretnosti, a mališani će također biti u mogućnosti osvojiti nagrade.

U 15:15 natjecatelji će se okupiti  na parkingu Dalmare centra,gdje će biti prijave za biciklijadu (podjela brojeva). Paralelno će se održati natjecanje djece mlađe od 9 godina na poligonu spretnosti i podijeliti se nagrade.

 

Start je u 16,00 sati sa južnog dijela parkinga Dalmare centra. Cilj je također Dalmare centar gdje će se od 17:15 pa nadalje dočekivati biciklisti, nakon čega slijedi domjenak i izvlačenje nagrada.

  Objavljeno: 25.09.2015, 11:04h