Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Humanitarni koncert za kupnju vrijedne ljuljačke za djecu u invalidskim kolicima

Humanitarni koncert za kupnju vrijedne ljuljačke za djecu u invalidskim kolicima

 

 

Lions klub Luca organizira humanitarni koncert „Četiri tenora“ koji će se održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku u ponedjeljak 09. travnja 2018. godine. Sredstva od prodaje ulaznice namijenjena su kupnji ljuljačke za djecu u invalidskim kolicima, a koja će, u suradnji s Gradom Šibenikom, biti postavljena na igralištu na Meterizama.

 

„Grad Šibenik je pratnja u ovoj akciji, sve je osmislio Lions klub Luca. Ovo je samo jedna u nizu hvalevrijednih akcija Lionsica koje uistinu čine život naših građana boljim i toplijim. Grad je pronašao lokaciju, a riječ je o igralištu na Meterizama koje ima jednostavan pristup i veliko je. Ovakva ljuljačka još nije nigdje postavljena tako će djeca sigurno uživati.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je najavljen koncert „Četiri tenora“.

 

Predsjednica Lions kluba Luca Nera Gojanović Kljajić istaknula je kako je koncert rasprodan te će prihod od ulaznica biti dostatan za kupnju luljačke.

 


Na humanitarnom koncertu nastupit će Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić uz pratnju pijanistice Gordane Pavić. 

  Objavljeno: 06.04.2018, 13:08h