Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Ian Pooley večeras na Banju

Ian Pooley večeras na Banju

 

 

Sprema se još jedan spektakl na šibenskoj plaži. Grad Šibenik i ugostiteljski obrt 'Slamka' potpuno besplatno poklanjaju ovaj party svojim sugrađanima i gostima, a od vlasnika 'Slamke' Nenada Slamića doznajemo kako će subotnja večer na Banju, kako kvalitetnim line up-om i zvukom, tako i vizualnim efektima, biti zaista spektakularna. Prema svim očekivanja, više od tri tisuće ljudi moglo bi plesati u subotu na Banju.

- Ovaj party bit će vizualno i zvučno još napredniji od partyja otvorenja uz Niki Belucci. Pripremamo jedno vizualno iznenađenje, kojeg će osmisliti Željka Biličić, jedna od najkreativnijih VJ-a na našem području – najavio je Slamić, naglasivši kako bez tehničke potpore Grada Šibenika ništa od navedenog ne bi bilo izvedivo.

Najveće zvijezde među izvođačima svakako su svjetski poznati DJ i producent Ian Pooley i legendarni Mitja Prinz, rezident u Watergateu u Berlinu. Uz njih, dobre vibracije širit će i zagrebački stereo studio Frajman & Felver, te splitske odnosno šibenske uzdanice - Jake, Astrall, Nicehell i Santiago Baticosta. Početak partyja je u 19 sati, a upad je, da ponovimo još jednom - besplatan!

  Objavljeno: 11.08.2012, 09:05h