Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Informativna radionica: „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća“

Informativna radionica: „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća“

 

 

Županijska komora Šibenik i Centar za EU HGK organiziraju informativnu radionicu: „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća“ 27. siječnja u 12 sati u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić.

 

Ministarstvo poduzetništva i obrta raspisalo je 23. prosinca 2013.godine prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva) iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a ova radionica jedna je u nizu radionica koje održava Centar za EU HGK u suglasnosti s Ministarstvom poduzetništva i obrta,  na kojoj će biti prezentirani uvjeti natječaja za bespovratna sredstva.

 

Natječaj pod nazivom „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća“ želi podržati 1. konkurentnost malih i srednjih poduzeća te 2. konkurentnost hrvatskog turističkog sektora.

 

 

Potporu iz natječaja mogu dobiti:

1. tvrtke kroz projekte čiji je cilj poboljšati tehnološku strukturu poduzeća, olakšati pristup financiranju za proizvodna ulaganja, te ojačati održivost i konkurentnost poduzeća i 

2. pružatelji usluga u turizmu (MSP) koji ulažu u izgradnju, preuređenje i poboljšanje kvalitete smještaja malih i srednjih hotela kao i u razvoj dodatne turističke ponude te jačanje komercijalne vrijednosti prirodnih i kulturnih resursa, a u skladu s održivošću i ekološkim standardima.

  Objavljeno: 24.01.2014, 08:03h