Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Izabrana najljepša mama Hrvatske 2019.

Izabrana najljepša mama Hrvatske 2019.

 

 

U šibenskom kazalištu u subotu (1. lipnja) je četvrtu godinu zaredom održan izbor za Najljepšu mamu Hrvatske, a tom prestižnom titulom okitila se Iris Rusan iz Osječko - baranjske županije kojoj je krunu predala prošlogodišnja pobjednica Virovitičanka Ivana Štengl. U kategoriji dijamant titulom najljepše okrunjena je Zagrepčanka Višnja Filipčić Čabrajec. 

 

 

Dodijeljeno je i sedam lenti po kategorijama, a u kategoriji elegancija lentu je osvojila Zagrepčanka Mirela Gašpert Bertić, titulu fotogeničnosti dobila je Zagrepčanka Nika Ivić, lentu fashion osvojila je Ivana Filipović, najljepša mama simpatičnosti je Šibenčanka Vedrana Bušić, titulu glamur osvojila je Novomarofčanka Katarina Pintač-Pisar, lentu za stil dobila je Klanjčanka Silvija Antolić, dok je najljepša mama osobnosti Zagrepčanka Marija Lučić.


Trinaest natjecateljica iz cijele Hrvatske predstavile su se u tri izlaza, a o pobjednici je odlučivao žiri.

 

Program je sadržavao i dvije revije bivših misica Šibenčanki koje su nosile kreacije hrvatskih dizajnera iz Concept store butika Art&Fashon, vlasnice Dubravke Jelenčić. Drugu reviju butika Adhara iz Šibenika nosile su bivše misice Najljepše mame Hrvatske. 

 

Prije samog finala mame su odradile fotografiranje za kalendar za 2020. uz sponzora Hyundai Auto Žitvaj. 

  Objavljeno: 03.06.2019, 10:16h