Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Izaslanstvo Moto kluba 4. gardijske brigade Split najavilo projekt 24 krunice za 24 godine

Izaslanstvo Moto kluba 4. gardijske brigade Split najavilo projekt 24 krunice za 24 godine

 

 

Izaslanstvo Moto kluba 4.gardijske brigade-Split, koje danas obilazi Šibensko-kninsku županiju, primili su jutros gradonačelnik Željko Burić i njegov zamjenik Nikica Penđer. Tijekom susreta, članovi MK 4. GBS upoznali su predstavnike Grada s projektom „24 krunice za 24 godine“ koji je planiran za travanj 2015 godine. Također su zahvalili Gradu Šibeniku na podršci u prošlogodišnjem projektu ,,23krunice za 23 godine".

Gradonačelnik Burić i njegov zamjenik Penđer podržali su projekt i zahvalili 4GB na hvalevrijednoj akciji kojom je prepoznat doprinos Šibenika u Domovinskom ratu.

Inače, motociklisti 4. gardijske Split na svoj put, kojim žele očuvati istinu i dignitet Domovinskog rata, ali i odati počast poginulim braniteljima,  krenut će 22. travanja iz Splita. Svoje 24 krunice položit će u Splitu, Kninu, Udbini, Plitvicama, Zagrebu, Petrinji, Okučanima, Novoj Gradišci, Slavonskom Brodu, Vinkovcima, Vukovaru, Osijeku, Bjelovaru, Varaždinu, Gospiću, Kruševu, Zelenom hrastu,  Škabrnji, Šibeniku, te Pozorac Marini.

U sklopu projekta održat će se i dva humanitarna koncerta i to u Varaždinu i Osijeku, a  sredstva prikupljena na humanitarnim koncertima darivat će se potrebitim obiteljima i djeci veterana Domovinskog rata.

  Objavljeno: 20.11.2014, 10:31h