Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Izvršena primopredaja vlasti – Željko Burić i službeno novi šibenski gradonačelnik

Izvršena primopredaja vlasti – Željko Burić i službeno novi šibenski gradonačelnik

 

 

U uredu gradonačelnika izvršena je jutros primopredaja vlasti između dosadašnjeg gradonačelnika Ante Županovića i novoizabranog Željka Burića te njihovih zamjenika.

Dr. Ante Županović je još jednom čestitao kolegi na pobjedi i zaželio mu puno uspjeha u daljnjem vođenju Šibenika. Kao što je već istaknuo i u medijima, dr. Županović je još jednom naglasio kako stoji na raspolaganju novom gradonačelniku za suradnju oko svih projekata važnih za grad Šibenik.

„Naš grad je mali i moramo se oslanjati jedni na druge za dobrobit Šibenika“, istaknuo je Županović.

Dr. Ante Županović je gradonačelniku predao i Izvješće o obavljanju poslova iz djelokruga Grada Šibenika s izvješćima po svakom upravnom odjelu i poželio mu dobrodošlicu u novi ured.

Gradonačelnik dr. Željko Burić se u svom obraćanju zahvalio medijima na praćenju kampanje koju je ocijenio korektnom i orijentiranom na projekte i ideje. Zahvalio se svojim prethodnicima i također naglasio kako će, ako bude potrebno, prihvatiti ponuđenu suradnju.

„Šibenik je prelijep i prevažan da bismo naše male taštine stavili ispred interesa grada“, istaknuo je novi gradonačelnik i dodao:

„Izbori su festival demokracije, ali mislim da svaka nova vlast treba iskoristiti sve ono dobro što su im prethodnici ostavili“.

Gradonačelnik Burić se na kraju još jednom zahvalio medijima na izuzetnoj i vrlo korektnoj suradnji svih godina njegova upravljanja bolnicom i kazao kako očekuje nastavak te suradnje na profesionalnoj razini, ali i izravnim kontaktima.

  Objavljeno: 10.06.2013, 10:33h