Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Javni poziv za sastavljanje ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na Adventuri 2022.

Javni poziv za sastavljanje ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na Adventuri 2022.

 

 

Organizatori Adventure, Turistička zajednica grada Šibenika i Grad Šibenik objavljuju "Javni poziv za sastavljanje ponuda za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i usluga na Adventuri 2022." koji je otvoren do 14.listopada.

Zainteresirani ponuditelji dužni su preuzeti dokumentaciju za sastavljanje ponude temeljem ovog Poziva na internetskoj stranici Turističke zajednice grada Šibenika https://www.visitsibenik.hr/.

Sve ponude dostavljaju se isključivo putem elektronske pošte na adresu adventura@sibenik.hr zaključno s danom 31.listopada 2022. godine do 16h.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave i sudjeluju u stvaranju još jedne Adventure!

Predviđeni broj kućica na Adventuri, koja počinje 2. prosinca ukupno je 13, od čega 10 za ugostiteljstvo i 3 za "slani i slatki" repertoar. Organizatori mole sve zainteresirane da na vrijeme pripreme i pošalju svoju dokumentaciju. Selekcija će biti izvršena na temelju pristiglih ponuda, te odabrana od strane Povjerenstva.

Rezultati Javnog poziva biti će objavljeni najkasnije do 7.studenoga 2022.godine.

Sve uvjete Javnog poziva možete pronaći na https://www.sibenik-tourism.hr/clanci/javni-poziv-za-sastavljanje-ponuda-za-izlaganje-prezentaciju-i-prodaju-proizvoda-i-usluga-na-adventuri-2022/123.html

  Objavljeno: 14.10.2022, 13:54h