Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Jelena Radan i večer ljubavi uz Voyage & fado u šibenskom kazalištu

Jelena Radan i večer ljubavi uz Voyage & fado u šibenskom kazalištu

 

 

Na dan zaljubljenih - u srijedu, 14.2. s početkom u 20 sati - naša jedinstvena glazbenica Jelena Radan gostuje u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku i najavljuje "Večer ljubavi uz Voyage & Fado" koji jednostavno ne smijete propustiti!

 

Razlog je svakako program koji je Jelena odabrala za koncert u Šibeniku, a izvest će neke od najvećih uspješnica sa svojega repertoara, kao i izbor fado pjesama po kojima je također toliko poznata.

 

Pjesme koje pričaju neprolazne priče o ljubavi, čežnji, strasti i životu snažno su označile Jeleninu glazbenu karijeru, još od znamenitog koncerta na splitskom Peristilu, preko kazališta u Zadru, Rovinju, sve do Tvornice u Zagrebu.

 

Koncert u Šibeniku nova je prilika da ih ponovno doživimo u nejzinim jedinstvenim interpretacijama u kojima će je pratiti njezini glazbeni suradnici Miroslav Navračić (harmonika), Tomi Novak (kontrabas), Tin Ostreš (cajon) te Pedro Abreu (gitara).

 

Večer ljubavi u Šibeniku bit će prigoda i za susret s novim uspješnicama uključujući zapaženi hit "Kad nas ne bude" koji je premijerno izvela upravo u Šibeniku i za koju je na Večerima dalmatinske šansone počašćena drugom nagradom publike te onom ocjenjivačkog žirija za najbolju interpretaciju večeri.Ovaj koncert stoga prigoda je i za Jelenin ponovni susret s Šibenikom i njegovom publikom.

 

Jelenini glazbeni nastupi uvijek su "koncerti za dušu", a koncert u Šibeniku bit će po svemu "jedna posebna glazbena večer " - "svečanost ljubavi i glazbe"!

 

 

"Glazba nas uvijek vodi nekamo", poručuje Jelena. Krenimo stoga na ovo jedinstveno glazbeno putovanje - zajedno!

 

Prodaja ulaznica na blagajni kazališta od 10 do 12 sati i jedan sat prije koncerta.
On-line prodaja preko portala www.mojekarte.hr 

  Objavljeno: 01.02.2018, 08:00h