Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Još jedno Open day događanje projekta Kairos

Još jedno Open day događanje projekta Kairos

 

 

Cilj ovih otvorenih dana je osvijestiti građane i potaknuti komunikaciju kako bi ih lakše uključili u projekt te predstaviti kvalitetne načine iskorištavanja otvorenih prostora koji su dio kulturnog nasljeđa stare gradske jezgre. Kao jedan od primjera iskorištavanja spomenutih lokacija u sklopu Open Day događanja, organizirana je izvedba dječje predstave „Šumica“ te art & craft izložba šibenskih kreativaca „Litnja kužina“.

U suradnji s udrugom Kolektiv 4B, u četvrtak, 07.07.2022. s početkom  u 20:00 sati ispred kluba Azimut očekuje Vas otvaranje art& craft izložbe „Litnja kužina“ uz prateće glazbeno događanje.

U „Litnjoj kužini“ predstaviti će nam se 27 domaćih umjetnika i kreativaca. Od umjetničkih slika, grafika i fotografija, preko skulptura i instalacija, do nakita, ukrasa i unikatnih predmeta za svakodnevnu uporabu.

Program se nastavlja izvedbom dječje predstave “Šumica”. U suradnji s Hrvatskim narodnim kazalištem u Šibeniku, na trgu Ivana Gorana Kovačića ispred Osnovne škole Fausta Vrančića u petak, 08.07.2022., s početkom u 19:00 sati izvest će se dječja predstava “Šumica”.

Predstava govori o spašavanju šume od sječe, a uz predstavu bit će održana i radionica za djecu koju će organizirati i provesti Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku

Događaj je namijenjen svima koji žele saznati nešto više o projektu kao i načinima na koje se mogu uključiti.

RASPORED DOGAĐANJA – OPEN DAY PROJEKTA KAIROS:

Četvrtak, 07.07.2022

Od 20:00 sati:

  • Otvaranje art˛& craft izložbe “ Litnja kužina”  i glazbeni program

Lokacija:  na otvorenom prostoru stare gradske jezgre u neposrednoj blizini Katedrale sv. Jakova, a na adresi Obala palih omladinaca 2-4 (ispred kluba Azimut)

Petak, 08.07.2022.

Od 19:00 – 20:00 sati:

  • Predstava “Šumica” i radionica za djecu

Lokacija: Trg Ivana Gorana Kovačića ispred Osnovne škole Fausta Vrančića

  Objavljeno: 05.07.2022, 13:05h