Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Jutros započelo državno natjecanje u obrazovnom sektoru prometa i logistike

Jutros započelo državno natjecanje u obrazovnom sektoru prometa i logistike

 

 

U Solarisu je jutros započelo Državno natjecanja učenika u obrazovnom sektoru promet i logistika u organizaciji Ministarstva, znanosti, obrazovanja i športa i  Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Škola domaćin ovogodišnjem 20. po redu državnom  natjecanju je srednja škola Ambrozija Haračića iz Malog Lošinja.

Učenike i njihove mentore u prigodi otvaranja natjecanja pozdravio je zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer poželjevši im ugodan boravak u Šibeniku te dobar plasman na natjecanju.

Ravnateljica ove srednje škole Jelena Bralić naglasila je dugogodišnje njegovanje  edukacije u pomorstvu, te kontinuitet djelovanja škole  Ambrozija Haračića koja je otvorena davne 1855. godine. Srednjoškolci  iz Malog Lošinja uveličali su svečanost otvaranja prigodnim glazbenim i tekstualnim sadržajima na temu prometa, a predstavili su i povijest, odnosno značaj svoje škole.

Natjecanja u teorijskom i praktičnom dijelu odvijat će se danas, a sutra će biti upriličena svečana dodjela priznanja i nagrada najboljima.

  Objavljeno: 14.04.2016, 11:10h