Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

„Kako održati, unaprijediti i poboljšati društveno odgovorne inovacije putem digitalnih komunikacijskih kanala“

„Kako održati, unaprijediti i poboljšati društveno odgovorne inovacije putem digitalnih komunikacijskih kanala“

 

 

U sklopu provedbe projekta ROSIE Grad Šibenik zajedno s partnerom na projektu, Ustanovom za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije (INOVAcija) organizira događaj pod nazivom „Kako održati, unaprijediti i poboljšati društveno odgovorne inovacije putem digitalnih komunikacijskih kanala“. Događaj će se održati 22. svibnja 2020. godine s početkom u 13:00 na online platformi Zoom.

 

Moderator, a ujedno i predavač na ovom događaju je iskusni marketing management stručnjak Željko Riha, dok su ostali predavači na događaju Vedrana Kevrić, zamjenica ravnateljice ustanove INOVAcija, dr. Emir Džanić, vanjski konzultant na projektu ROSIE, Petar Mišura, pročelnik UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoja Grada Šibenika, te Božidar Blaslov, pobjednik Hackatona održanog u sklopu projekta ROSIE.

 

Grad Šibenik u sklopu provedbe projekta ROSIE provodi pilot projekt koji obuhvaća radionice za male i srednje poduzetnike iz Šibenika i Šibensko-kninske županije, gdje se poduzetnicima predstavlja RI koncept poslovanja koji nudi metodološki okvir za podršku inovacijama i kreativnosti.

Svrha ovog događaja koji će se održati online putem je provođenje jedne od predviđenih aktivnosti u provedbi projekta ROSIE, gdje će se poduzetnicima i ostalim zainteresiranim pojedincima prezentirati društveno odgovorne inovacije putem digitalnih komunikacijskih alata.

 

Projekt ROSIE financiran iz programa INTERREG CENTRAL EUROPE koji provodi Grad Šibenik u periodu od  01.07.2017 usmjeren je na jačanje sposobnosti malih i srednjih poduzeća u razvijanju i primjenjivanju RI (responsible innovations) u vlastitom poslovanju. Provedba projekta ukupne je vrijednosti 1.794.393,43€ i traje 36 mjeseci.

 

 

  Objavljeno: 20.05.2020, 14:30h