Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Kamenčići na “Prvim susretima” djece s poteškoćama u razvoju u Trogiru

Kamenčići na “Prvim susretima” djece s poteškoćama u razvoju u Trogiru

 

 

U subotu, 18. svibnja, u Trogiru trogirska Udruga tjelesnih invalida „TOMS“ organizirala je „Prvi susret“ djece s poteškoćama u razvoju.  Susret je održan u parku Malarija u povijesnoj jezgri Trogira. Na susretu je sudjelovalo i naših pet Kamenčića, koji su u Trogir stigli u pratnji voditeljice Sonje Ninić Ševo.

 

Sudionici su se nadmetali u igrama viseća kuglana, pogodi metu, vodonoša, prenošenje vilicom i žlicom, gađanju u metu. Nakon toga svi su se okupili na pozornici na snimanju spota za pjesmu „Neka ljubav ostane“ koju je za osobe s poteškoćama u razvoju tekst napisao Sewer, a uglazbio Boris Krivec.

 

Sudionike susreta Marija Rožić-Seko trogirska Majka Tereza kako je nazivaju počastila je kolačima, tortom i krokantom koje je posebno pripremila za njih.

Trogirski gradonačelnik Damir Rilje ukazao je na to kako osobe s invaliditetom zaslužuju susrete kao što je bio ovaj u Trogiru i svekoliku skrb. Ivica Bašić  rekao je kako mu je želja da susret preraste u tradicionalan. Druženje je potrajalo do kasno poslijepodne. Rastanak je bio težak, posebno onima  koji su pronašli i simpatije. 

  Objavljeno: 20.05.2013, 09:36h