Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Karmela Makelja osvojila srebrnu medalju

Karmela Makelja osvojila srebrnu medalju

 

 

U subotu i nedjelju, 13. i 14. prosinca, održan je tradicionalni međunarodni turnir u kickboxingu, u svim disciplinama i uzrasnim skupinama.  Ovaj turnir je tradicionalno najmasovniji u ovom dijelu Europe i održava se već dugi niz godina. Nakon Kutine, Osijeka, Rijeke, Pakraca, Zagreba, red je došao na Makarsku koja je ove godine bila domaćin. Nastupilo je ukupno 566 natjecatelja iz 70 klubova, iz 9 zemalja.

Iz šibenskog „Dalmatina” nastupilo je dvoje natjecatelja: Karmela Makelja u disciplini K-1, uzrast juniorki do 60 kg i Romano Prelević, stariji kadeti do 69 kg.

Karmela Makelja je na ovom turniru prvi put zakoračila u natjecateljski ring, a ovo joj je bio prvi nastup. U polufinalnoj borbi savladala je Dadić, protivnicu iz splitskog Pitbulla i to tehničkim nokautom u prvoj rundi, dok je u finalu, podijeljenom odlukom sudaca izgubila, vrlo tijesno, od standardne juniorske reprezentativke Ane Filipović iz Ivanić Grada. Karmela je u oba meča pokazala izuzetnu borbenost, tako da su borbe bile izuzetno žestoke, ali i nedostatak iskustva na velikim natjecanjima.

Romano Prelević nažalost nije uspio savladati mađarskog predstavnika, te je izgubio odlukom sudaca.

Borcima je u kutu bio njihov trener Damir Lambaša, a voditelj puta predsjednik kluba, Darko Mikulandra.

Slijedi mjesec dana bez natjecanja, a iza toga još jedan veliki međunarodni turnir u Karlovcu.

  Objavljeno: 15.12.2014, 07:57h