Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

KIKI - radionica društvenog inoviranja

KIKI - radionica društvenog inoviranja

 

 

Changer Meetup  poziva sve zainteresirane na KIKI radionicu društvenog inoviranja koja će se održati u četvrtak, 27. srpnja od 10 do 17 sati u Studiju galerije sv. Krševana.

Društvene inovacije su nova rješenja (proizvodi, usluge, modeli, procesi, platforme i sl.) koja istovremeno odgovaraju na društvene potrebe i vode novom ili unaprijeđenom upravljanju resursima, kreiranju novih relacija i jačanju kapaciteta zajednice. Društvene inovacije potiču poduzimanje konkretnih akcija individualaca i zajednica te imaju pozitivan učinak na unapređenje društva.

Radionica je tematski orijentirana na sektor kulturno kreativnih industrija – dizajn, oglašavanje i tržišno komuniciranje, računalni programi, igre i novi mediji, elektronički mediji, film, fotografija, arhitektura, izdavaštvo, muzeji, galerije i knjižnice, zanati… Cilj je kroz strukturirani dijalog i interakciju identificirati ključne potrebe i izazove s kojima se u praksi suočavaju profesionalci i njihovi projekti te ustanoviti prioritetna područja interesa i djelovanja.

Radionica će okupiti studente, mlade profesionalce i stručnjake te predstavnike organizacija, akademske zajednice, institucija i poslovnog sektora, jer je raznolikost iskustava i mišljenja bitna dimenzija zajedničkog rada. Pozvani su i svi oni koji imaju konkretne projekte ili projektne ideje!

 

Voditeljice KIKI-ja su:  osnivačica Laboratorija za društvene inovacije Mirna Karzen (SIPA, Columbia University, New York) i Stella Kalac, voditeljica projekata u Laboratoriju za društvene inovacije.

 

Sudjelovanje na radionici je BESPLATNO uz prethodnu prijavu na:  https://changer.hr/changer/conference/hdnp-kiki-radionica-drustvenog-inoviranja/

 

Za više informacija, na web stranici www.changer.hr

  Objavljeno: 20.07.2017, 13:23h